Tekst mjeseca listopada – T.5

Tekst mjeseca listopada – T.5 1024 512 Lana Kindij - Rainbow Queen

Današnji tekst se bavi daljnjom Evolucijom. Svi to želimo nesvjesno ili svjesno, zar ne? To zapravo ovisi o svima nama na Zemlji, i to brojčano, dobrom polovicom stanovništva. Evo objašnjenja : Evolutivni pomak se ne događa na nivou pojedinca, (doduše ima pojedinaca koji su puno napredovali) već na nivou mase. Kreće se od pojedinaca, pa grupa, onda velikog broja grupa te kada se postigne jedan globalan broj, događa se pomak za sve. Vjerujem da će malo pojašnjenja biti dobro-došlo.

Moguće se dosta ljudi pita „Kako početi“. Nije teško, treba samo malo truda i ustrajnosti. Eto, može se početi svjesnim pitanjima: „Što radim“, „Kako živim“, „Što želim od života“. Da bi bilo bolje, potrebno je malo truda i malo više ustrajnosti. Sada ste se nasmijali, da baš tako.

Kada počnete sebe „polirati“, kao da sama od sebe dolaze puno vrjednija pitanja, kao „Mogu li nešto bolje poduzeti i biti bolji čovjek“, „Želim biti korisniji zajednici“, „Želim rasti duhovno“, „Želim ne fizički razvoj“. Među tim mnogim sebi postavljenim pitanjima, jedno je dosta značajno „Želim shvatiti uzroke i posljedice“, „Ima li poveznice između ove dvije stvari?“

Ukoliko se počne nešto poduzimati po primjernim pitanjima, a to je Rad na sebi i to je odličan početak za sigurnu Budućnost. Sigurno je sigurno, a to je da bez kritične mase, odnosno većine ništa se neće dogoditi. Tu je još jedna stvar bitna: Osobna odluka je pravi početak boljega života!

Neka vam je uspješan rad.