Tekst mjeseca listopada – T.6

Tekst mjeseca listopada – T.6 1024 512 Lana Kindij - Rainbow Queen

KAKO POSTIĆI BEZUVJETNU LJUBAV

Bezuvjetna Ljubav je zasigurno naš daljnji put, jer direktno utječe na rast čovječnosti.

Za početak su potrebni pozitivni stavovi i dobra volja za rad na sebi.

Bezuvjetna ljubav se ne događa sama od sebe, već se tome treba posvetiti. Najprije se pripremiti na ustrajnost. Jer ovo se ne događa preko noći. Najbolji znak da ste na putu je kada na kraju dana shvatite da ste u nečemu pogriješili. To možete popraviti malim znakom pažnje: cvijetom, čokoladom, ulaznicama za kino ili kazalište…. Isprika je također vrlo dobro došla. I onda znajte nešto. Ako osoba ne prihvaća vašu gestu, ne uzrujavajte se, ne žalostite se, vi ste učinili najbolje i na dobrom ste putu, a osobi možda treba vremena da shvati, ali to svakako nije vaša briga.

Znači priprema i ustrajnost su bitni. Potom nekome nešto oprostiti ili zamoliti za oprost. Nadalje raditi na dobroj volji ni činiti dobra djela. Na primjer po potrebi pomoći osobi sa štapom preko ceste, ili pomoći na djelu puta nošenjem neke vrećice ako je osoba pretovarena, ili nekome od svojih oplijeviti vrt (za žene) ili pokositi travu (za muškarce). Možete nekome nešto objasniti iz svoje struke, a uvijek je dobro poučiti kolegu ili nekog svog u onome što ne zna i dalje imajte svoja dobra djela! I to je uvijek bez očekivanja nečega za uzvrat!

I evo što se događa:

  • s jedne strane svojim dobrim djelima razvijate svoje pozitivne stavove.
  • s druge strane ostavili ste traga pozitivne energije osobi ili osobama kojima ste učinili nešto dobro.

I još jedan naputak: Uvjeriti ćete se da vas Bezuvjetna Ljubav plijeni, a kada postane vaš put, vi činite evolutivni pomak i korake naprijed!