Tratinčica 6

Tratinčica 6 1024 512 Lana Kindij - Rainbow Queen

Tekst za prosinac nudi susret sa samim sobom i rad na sebi.

Tratinčica pak nudi za prosinac, blagdane i Novu 2023 godinu nudi dva programa.

Programi vrijede za cijelu 2023. godinu

Prvi program je osmišljen za održanje i za poboljšanje vašeg zdravlja. Kada se odlučite provesti osmišljen upitnik te dobiti odgovarajuće smjernice i upute koje bi slijedili kroz 2-3 mjeseca i na početku i na kraju napravili svoju krvnu sliku direktnim uvidom bi vidjeli dobre rezultate.

Upitnikom se skupljaju slijedeći podaci: vaše uobičajene prehrane gdje se zatim primjenjuju principi Naturopatije i izvode zaključci, dalje se koriste vaši osnovni astrološki podaci budući nije svejedno da li ste zemlja, voda, vatra ili zrak. Tu je i treći parametar što je pregled vaše krvne grupe.

Nakon analize dobivenih podataka, dolazimo do najbolje učinkovite kombinacije za vas.

Slobodno se informirajte o detaljima.

Drugi program je osmišljen za Feng Shui pregled vašeg prostora, stana ili ureda po želji te popravak onih dijelova gdje se javlja zastoj cirkulacije energije ili onih polja koji su za vas bitni.

Ova analiza sa svojim zaključcima, odnosno uputama što treba popraviti, kao i predloženom usklađenju vaše osobne energije s energijom vašeg prostora donosi vam veliku korist. To je da automatski doživljavate svoj stan / ured puno bolje što je rezultat učinjenih usklađenja.

Dobro ste došli u program poboljšanja.